Egész tojás kell hozzá, nem csak a sárgája, mint a néróhoz. Sűrűbb tésztát kapunk, csillagcsöves, erős (textil) zsákból nyomjuk ki. 

Hozzávalók:

  • 250 gr margarin
  • 130 gr porcukor
  • 370 gr liszt
  • 2 tojás
  • 4 db tojássárgája
  • 20 gr vaníliás cukor
  • 0,5 citrom reszelt héja

A margarint, a porcukrot kihabosítjuk. Hozzáadjuk a van. cukrot és a citromhéjat, majd egyesével a tojásokat és a tojássárgáját.

Ezután fakanállal hozzákeverjük a lisztet és csillagcsöves zsákba töltjük.

180 °C-n 10-12 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a széle aranyszínű.

Csokiba mártjuk, vagy spíneljük csokival. De sütés előtt lehet rá tenni kandírozott gyümölcsöt, vagy sütésálló lekvárt is.