Hozzávalók

  • 300 gr liszt
  • 200 gr vaj
  • 100 gr porcukor
  • 2 tojássárga
  • 10 gr van. cukor
  • 1 citromhéja

Töltelék (aranykrém)

  • 100 gr cukor
  • 4 dl tej
  • 40 gr pudingpor
  • 10 gr van cukor
  • 150 gr vaj

Bevonat

  • 2 gr zselatin
  • 2 dl hideg víz
  • 35 gr kr cukor

Elkészítés:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, belekeverjük a többi hozzávalót.
Összegyúrjuk. Hűtjük, fodros formába töltjük 170-180 °C-s sütőbe tesszük 10 perc!
Krém:
A vaj kivételével a pudingot megfőzzük. Tálcára simítjuk, kontaktban kihűtjük. ha kihűlt a vajjal kihabosítjuk.
A kihabosított krémet csillagcsöves zsákból betöltjük a kosarakba. gyümölccsel díszítjük. Hűtőbe tesszük
A bevonathoz mindent összekeverünk, felmelegítjük. Nem szabad forrnia. max. 80-90 °C-s legyen. Visszahűtjük, ecsettel óvatosan a kosarak tetejét bekenjük .